Cristian Tudor Popescu și-a dat DEMISIA de la UNATC

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a fost profesor la Facultatea de Film a UNATC timp de zece ani. 

El a publicat pe Gândul un comentariu despre scandalul care zguduie instituția, izbucnit între profesorii bătrâni "lacomi" și cei tineri "bolșevici". VEZI AICI 

Jurnalistul a precizat, ulterior, pe pagina sa de Facebook că "Numai niște gnomi bolnavi de funcții și-ar fi putut imagina că după articolul despre Facultatea de Film mai urmează ceva în relația subsemnatului cu această instituție. Demisia mi-am depus-o la secretariat încă din septembrie anul trecut. N-am cerut niciodată, nimănui, niciun post. Am acceptat să nu plec atunci din facultate pentru că aș fi vrut să țin un curs de istorie adevărată a filmului românesc – a fost singura și ultima mea dorință. Nu s-a realizat nici până azi". Postarea a fost continuată pe gândul.info, unde Cristian Tudor Popescu a adăugat că va înceta să mai predea la UNATC după ce încheie sesiunea de examene. 

Jurnalistul a precizat că "din toamnă, voi ţine cursul pe care îl visez, şi la propriu şi la figurat, despre filmul românesc, la Cinematecă. Poate să participe oricine, inclusiv studenţi ai UNATC, dacă vor dori". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel