Cristian Pomohaci, scos de pe lista artiştilor invitaţi la Târgul Mare, din Bistrița

Cristian Pomohaci nu va mai fi invitat în calitate de artist la Târgul Mare al Bistriţei, ce va avea loc în perioada 19-27 august, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, primarul Ovidiu Creţu.

 Decizia vine ca urmare a acuzaţiilor aduse săptămâna trecută preotului de o publicaţie din Cluj, potrivit cărora Cristian Pomohaci ar fi încercat să corupă sexual un tânăr care la acea dată ar fi fost minor, acuzaţii care sunt anchetate în prezent de poliţişti şi procurori.

Primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu, s-a declarat "şocat" de informaţiile făcute publice şi spune că a cerut Centrului municipal de cultură să nu semneze contractul cu Cristian Pomohaci.

"Eu cred că civilizat este să păstrăm o anumită reţinere, dar, pentru orice eventualitate, am cerut Centrului municipal de cultură să nu semneze contractul cu Cristian Pomohaci, având în vedere situaţia delicată în care este. Îmi exprim, pe de o parte, totala surprindere, şocul chiar pe care l-am avut când am citit, părerea de rău că un interpret de muzică populară foarte celebru, un preot este în această situaţie. Sper ca adevărul să nu fie cel pe care l-am auzit, să fie totuşi o greşeală sau, cum se spune, o făcătură. Dar, pentru orice eventualitate, am luat această măsură", a spus Creţu.

[citeste si]

Pomohaci ar fi trebuit să urce pe scena Târgului Mare al Bistriţei în data de 21 august, alături de Maria Dragomiroiu.

Preotul din satul Moşuni, Cristian Pomohaci, cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş pentru racolare de minori în scopuri sexuale, este anchetat de Consistoriul Eparhial din Alba Iulia, care urmează să ia o decizie cu privire la viitorul său în cadrul bisericii, se arată într-o precizare a purtătorului de cuvânt al Patriarhiei Române, postată pe site-ul Mitropoliei Ardealului. (Agerpres)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel