Cristian Mihai Dide, PROTEST la Primăria Capitalei. S-a dus ”peste” Firea / video

Dide
Dide

Cristian Mihai Dide a protestat, marți, la Primăria Capitalei. Alături de el, au mai fost câteva persoane printre care Marian Ceaușescu.

Cristian Mihai Dide anunțase, încă de acum două săptămâni, că are de gând să protesteze pe 27 august 2019, la Primăria Capitalei, față de "încercările repetate ale Gabrielei Firea de a legaliza prin acţiuni ilegale companiile primăriei, cât şi intervenţiile neprofesioniste asupra parcului Cişmigiu".

Ulterior, Cristian Mihai Dide a fost înștiințat că în ziua în care vrea să protesteze la Primăria Generală a Capitalei, acolo mai are loc o altă adunare publică. Din acest motiv, i se interzice desfășurarea protestului fiind două tipuri de evenimente de stradă pe 27 august 2019.

Mesajul organizației Evoluție în instituție condusă de Cristian Mihai Dide vizavi de protestul de la Primăria Capitalei

”De ce protestam in fata Primariei Capitalei? Multiplele tentative ale Gabrielei Firea de a legaliza prin actiuni ilegale cele 24 de companii prin care toaca bugetul Bucurestiului fara a mai da socoteala cuiva, lipsa de transparenta in deciziile pe care le ia, lipsa de interes pe care o afiseaza in ceea ce priveste problemele bucurestenilor, pomenile electorale pe care le da pentru a castiga capital politic, distrugerea spatiilor verzi sunt doar cateva motive pentru care aceast membru PSD ar trebui sa se retraga definitiv”, a transmis organizația Evoluție în instituție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel