EXCLUSIV  Cristian Galescu, viceprimarul Lugojului: Avem două proiecte mari pentru PNDL

Cristian Galescu, viceprimarul Lugojului, a dezvăluit, într-un interviu acordat DC News, care sunt proiectele mari pentru oraşul său. 

Cristian Galescu a enumerat cele mai mari proiecte pentru viitorul Lugojului. 

"Pentru oraşul nostru avem mai multe proiecte de toapte felurile, de la infrastructură rutieră, infrastructură utilitară, locuri de agrement pentru tineri pentru tineri şi pentru toţi oamenii din oraşul nostru. Avem două proiecte foaprte mari care sunt în derulare pentru PNDL 1, în cursulul anului viitor vor fi şi finalizate, pentru înlocuirea reţelei de apă şi canal a municipiului", a declarat Cristian Galescu.

"Are undeva la vreo 94 de kilometri de reţea de apă"

"Au fost două proiecte uriaşe pentru că Lugoj are undeva la vreo 94 de kilometri de reţea de apă care este în proporţie de 90% schimbată, iar după ce va fi finalizată intenţionăm să trecem tot oraşul pe reţeaua nouă de apă. De asemenea, avem în fiecare an proiecte pentru reabilitarea infrastructurii rutiere a oraşului nostru. În jur de 40-50 de străzi intră cam în fiecare an în reabilitare şi covor asfaltic noi. Ne preocupă parcările din oraş, am lucrat în ultimii ani la ele pentru că sunt din ce în ce mai multe maşini, trebuia asigurată parcarea pentru toţi cetăţenii oraşului. Ne preocupă reamenajarea centrului istoric al oraşului nostru. Avem un proiect foarte mare şi foarte frumos pentru reamenajarea centrului Lugojului de la podul de fier, emblema oraşului, până la gara din municipiu. Ne preocupă pentru tineri şi pentru populaţia dornică de agrement, realizarea unu loc de agrement prin execuţia unui ştrand în aer liber, pe locul fostului ştrand al oraşului, şi a unui bazin acoperit care se află în imediata apropiere a acestui ştrand", a mai spus viceprimarul Lugojului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel