Cristian Dide - Angi Șerban, ceartă între protestatari. ”Mă bucur că m-am prins la timp cine ești”

Angi Șerban - Cristian Mihai Dide
Angi Șerban - Cristian Mihai Dide

Protestatarii Cristian Mihai Dide și Angi Șerban au ajuns să se contreze public, chiar dacă în urmă cu doar câteva luni erau de aceeași parte a baricadei la protestul Diasporei din 10 august. 

Cristian Dide a postat pe Facebook o știre din care aflăm că o femeie jandarm a fost omorâtă într-un accident rutier. Dide a comentat la această informație: "One more down! Du-te după Giani".

În replică, Angi Șerban a comentat și și-a manifestat dezaprobarea față de postarea colegului ei de proteste.

”Femeia traversa strada regulamentar, fiind cu fetiţa ei în vârstă de un an şi jumătate. În ciuda eforturilor medicilor, femeia nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul. Copilul a suferit leziuni grave şi se află în comă internat în Secţia de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava”. Nu știu încă ce mi se pare mai grav - postarea asta oribilă a ta sau faptul că sunt oameni care sunt de acord cu ea (unii râd..). Să moară un părinte ținându-şi copilul de mână este o tragedie indiferent din ce unghi o privești. Să te bucuri de asta e ticăloșie, rea voință, faliment moral. Mă bucur că nu sunt ca tine și mă mai bucur că m-am prins la timp cine ești. Mult înaintea acestei postări. Așa nu!", i-a scris Angi Șerban lui Dide.

"Toți l-au jelit după"

Dide nu s-a lăsat pagubaș și a comentat: ”Felicitările mele pentru perspicacitate. Cum îl cheamă pe bărbatul din Teleorman care a murit din cauza gazelor, am uitat nu mai stiu. Stii, la înmormântarea lui au fost o groaza de jandarmi si toti l-au jelit după”. Angi Șerban a scris ulterior: "Asta nu justifica gestul tău și nici nu cred că-i poți imputa femeii ăleia moartea lui Nea Ilie. Te sfătuiesc sa stai un pic de vorba cu tine. Ai luat-o pe un drum foarte greșit."

(w670)

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel