Cristian Dide a fost amendat și a rămas fără permis

Cristian Dide
Cristian Dide

Protestatarul Cristian Dide a fost amendat, sâmbătă, pentru lipsa documentelor și pentru că a staționat într-o zonă în care nu era permis acest lucru, respectiv în Piața Victoriei, și a rămas fără permisul de conducere pentru 30 de zile, au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei, citaţi de Mediafax.

"A fost transmis un eveniment legat de o autoutilitară parcată în mod neregulamnetar în zona Pieței Victoria, aici unde urmează să se desfășoare o manifestație publică. Încă de dimineață, colegii de la Poliția Capitalei discută cu persoanele respective, așa cum vă spuneam, suntem deschiși dialogului, însă asta nu înlătură aplicarea și respectarea legii. Nu este altceva decât un incident, un eveniment forțat care să creeze în mod artificial o situație tensionată, să determine un oarecare răspuns din partea structurilor cu atribuții în aplicarea legii", a declarat Georgian Enache, reprezentant al Jandarmeriei Române.

 

Cristian Dide a rămas fără permisul de conducere

"În această dimineață, conducătorul vehiculului respectiv a fost sancționat contravențional, în fază inițială pentru lipsa documentelor, dar și pentru faptul că a staționat într-o zonă care nu permite staționarea. Ulterior pentru că a refuzat să mute acest autovehicul a fost din nou sancționat contravențional și, de asemenea, i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile. Având în vedere că acest mobil a rămas în zona Pieței, au fost notificate autoritățile locale în vederea dispunerii ridicării acestuia, pentru a fi îndepărtat. Absolut orice persoană care va fi aici trebuie să fie în siguranță, iar un mobil în sine este un pericol pentru o persoană care se deplasează pe jos", a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel