Cristian Bușoi: USR și PNL sunt în concurență. Vor să ne ia electoratul

Președintele organizației PNL București, eurodeputatul Cristian Bușoi, a recunoscut că USR încearcă să fure electoratul PNL și cele două formațiuni se află în concurență. 

Cristian Bușoi a publicat un comunicat de presă asupra disputelor din Consiliul General al Capitalei privind cazul RADET și candidatul pentru poziția de viceprimar.

”USR și PNL puteau avea împreună soluția pentru RADET și candidat de viceprimar. USR și PNL merită să colaboreze. Acum este concurență, nu colaborare.

Deocamdată, cel puțin și din păcate, USR și PNL, în București, sunt în concurență, nu în colaborare;  și asta pentru că USR crede că poate lua electoratul PNL.
Opoziția putea avea un proiect comun pentru termoficare și un candidat comun pentru funcția de viceprimar și am fi creat, în mod real, o problemă administrației PSD-Firea. O problemă pe termen lung, nu doar niște atacuri.
Acesta a fost demersul PNL București și atunci când a decis să voteze demiterea viceprimarului PSD Bădulescu și, profitând de războiul din interiorul PSD, împreună cu USR și PMP, să schimbe majoritatea din Consiliu și să impună un viceprimar al opoziției.
Se putea purta o discuția publică și clară, cum s-a purtat și în cazul AEP, dar, din păcate, USR a considerat că decât să sprijine o soluție, care fusese susținută de 3 ani de PNL pentru înființarea RADET2, mai bine se opune oricărei rezolvări și lasă administrația PSD-Firea să-și rupă gâtul în propriile greșeli.

Două lucruri vreau să fie clare și ca președinte al PNL București, dar și ca om care a candidat în București:

1. După ce timp de trei ani le-am spus bucureștenilor că soluția pentru RADET este înființarea Termoenergetica, iar când, în sfârșit, se ajunge la soluție să o sabotez și să dau la gunoi ce zic de trei ani, sperând că voi câștiga oamenii nemulțumiți că au înghețat în case de sărbători, este o prostie.
2. Administrația PSD-Firea trebuie să plătească pentru greșelile pe care le-a făcut și va plăti, inclusiv pentru că PNL București arată care sunt aceste greșeli.

Ca președinte al PNL București, nu dau sfaturi altor partide, fiecare își face strategia după cum crede de cuviință. Dar administrația PSD-Firea începe să slăbească și, chiar în condiții de competiție electorală, Opoziția poate câștiga mai mult sprijin public, având și poziții comune”, se arată în comunicatul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel