Cristian Buşoi: Administraţia Capitalei, incompetenţă mascată cu pomeni

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a declarat vineri că administraţia de la nivelul Capitalei şi al sectoarelor este "pur şi simplu incompetenţă mascată cu pomeni şi cu bani alocaţi pentru spectacole, sindrofii, biserici şi companii municipale". 

"După doi ani şi jumătate de mandat, niciuna dintre promisiunile cu care a câştigat alegerile doamna primar general nu s-a concretizat. Nu s-a făcut nimici pentru deblocarea traficului şi Bucureştiul este din ce în ce mai blocat. Nu s-a făcut nimic pentru repararea conductelor RADET şi conductele crapă din ce în ce mai mult şi oamenii îngheaţă în case. Nu s-a făcut nimic pentru parcări, pentru infrastructură, pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic, pentru niciuna dintre priorităţile adevărate ale Bucureştiului.

Ceea ce s-a făcut în administraţia Bucureştiului a fost un haos, s-a dat peste cap tot aparatul administrativ şi s-au irosit doi ani şi jumătate de mandat. 2018 este un alt an irosit pentru Bucureşti şi pentru bucureşteni", a afirmat Buşoi la o conferinţă de presă. 

El a adăugat că desfiinţarea companiilor înfiinţate "de administraţia PSD, condusă de doamna Firea", este doar o chestiune de timp, "chiar dacă poate va mai dura puţin". "Colegii din PNL Bucureşti au depus în instanţă o acţiune de desfiinţare. Reamintesc că aceste companii au fost create doar pentru a gestiona discreţionar, netransparent, sute de milioane de euro anual din bugetul municipalităţii, pentru ca PSD să dispună, prin angajaţii companiilor, de o masă de votanţi fideli", a susţinut Buşoi. 

Vezi şi: Bucureşti, nou subprefect. Numire făcută de Guvern

Președintele Iohannis subminează ordinea constituțională

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel