Cristian Bușu, noul președinte Electrica

 Cristian Buşu a fost ales preşedinte al Consiliului de Administraţie al societăţii Electrica, mandatul acestuia fiind de un an, a anunţat, luni, compania, printr-un raport remis Bursei de Valori Bucureşti. 

"În data de 27 ianuarie 2017, la sediul Electrica SA, Consiliul de Administraţie a decis numirea domnului Cristian Buşu în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie pentru un mandat de un an", se spune în documentul citat. 

De asemenea, Consiliul de Administraţie a decis componenţa comitetelor şi a ales preşedinţii acestora tot pentru mandat de un an. 

Astfel, Comitetul de Audit şi Risc, îl are ca preşedinte pe Pedro Mielgo Alvarez, iar ca membri pe Arielle Malard de Rothschild şi Bogdan George Iliescu. 

La Comitetul de Nominalizare şi Remunerare, preşedinte este Bogdan George Iliescu, iar membri Arielle Malard de Rothschild şi Corina Georgeta Popescu. 

Comitetul de Strategie şi Guvernanţă Corporativă îl are în frunte pe Willem Jan Antoon Henri Schoeber, în calitate de preşedinte, în timp ce Ioana Alina Drăgan şi Cristian Buşu sunt membri. 

Electrica este lider pe piaţa de distribuţie şi furnizare a energiei electrice din România, precum şi unul dintre cei mai importanţi jucători din sectorul serviciilor energetice, cu o experienţă în domeniu ce se întinde pe aproape 120 de ani. 

Electrica SA are o arie de cuprindere naţională - cu acoperire în 3 zone, pentru distribuţia şi furnizarea energiei electrice: Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord şi pe cuprinsul întregii ţări pentru furnizare, întreţinere şi servicii energetice. De asemenea, licenţa de furnizare a energiei electrice permite extinderea acestei activităţi şi dincolo de arealul menţionat, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel