Cristian Bușoi reacționează după atacul lui Traian Băsescu: ”Îi reamintesc că …”

Europarlamentul PNL Cristian Buşoi, principalul favorit din PNL pentru a candida la Primăria Capitalei, îi răspunde lui Traian Băsescu, la o săptămână după ce fostul preşedinte l-a numit "răpciugă politică".

”Domnul Traian Băsescu poate să folosească stilul agresiv-murdar oricât dorește, însă, orice ar face, nu are cum să-i mai păcălească o dată pe bucureșteni. Trebuie să înțeleagă că nu este nicidecum regretat, pentru că nu are realizări notabile din mandatul de Primar General. Până la depunerea candidaturilor mai sunt câteva luni și nu știm cum vor arăta lucrurile, însă îi reamintesc domnului Băsescu că problemele Capitalei nu sunt de azi sau de ieri, ci pornesc încă din anii 2000, când ar fi trebuit să înceapă marile lucrări de infrastructură. Tot din acea perioadă a început distrugerea arhitecturii Bucureștiului și a spațiilor verzi”, a afirmat luni, Cristian Bușoi, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Traian Băsescu a declarat, pe 6 octombrie, că ar putea lua în calcul o candidatură la Primăria Capitalei, pentru a determina partidele să renunțe la "răpciugile de oameni politici pe care acum vor să-i promoveze. (...) Am înțeles că pe la PNL e un domn cu B ... Bușoi. E penibil pentru un partid atât de mare să vină cu oameni de talia asta", a spus Traian Băsescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel