Cristian Bușoi îi dă replică lui Codrin Ștefănescu după ce l-a făcut scandalagiu

Cristian Bușoi i-a dat o replică lui Codrin Ștefănescu după ce secretarul general adjunct al PSD a declarat că președintele PNL București și-a luat haina de scandalagiu.

"A sărit repede PSD să strige ca am atacat-o pe primarul Firea. Ăsta-i PSD, asta-i politica. Deci, încă o dată, ca să fie clar pentru toată lumea. Nu a atacat-o nimeni pe dna Primar General!

Am întrebat de ce nu s-a dus la Bruxelles după fonduri europene, dacă a promis că se duce. În plină criză RADET - ELCEN, Gabi Firea a zis cu gura domniei sale, nu prin vreun purtător de cuvânt: "în maximum doua săptămâni plec la Bruxelles". Deci, știa că fondurile reprezintă o soluție, a promis că se duce, dar nu s-a dus. Nimic mai simplu. Nu i-a reproșat nimeni primarului Firea ca n-a făcut într-o lună ce n-a reușit celălalt primar PSD, Oprescu, în șapte ani.

Faptul că apa caldă și căldura se opresc in București este răspunderea tuturor, iar daca vrem să rezolvăm lucrurile există bani și posibilitate ca ele sa înceapă a fi rezolvate: cu incinerator de deșeuri, cu fonduri europene.
Pentru asta, Primăria nu trebuie să se mai ascundă însă după hârtii, cum a făcut mereu, și să amâne lucrările până în 2022", a zis Cristian Bușoi.

VEZI ȘI: Codrin Ștefănescu: Cristian Bușoi, scandalagiu! Printre țipetele isterice...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel