Cristiana Anghel se ceartă cu Tăriceanu pe o întâlnire

Călin Popescu Tăriceanu a fost acuzat că are un comportament autoritar și arbitrar.

Senatorul Cristiana Anghel a povestit ce a pățit în momentul în care a vrut să obțină o întrevedere cu președintele Senatului României.

"Domnule președinte, nu e normal ce se întâmplă! Am încercat să iau legătura cu dumneavoastră și am fost oprită de o domnișoară care m-a întrebat dacă am o programare. Păi se poate, domnule președinte? Să îmi spuneți public dacă un senator al României trebuie să își facă programare pentru a ajunge să vorbească cu președintele Senatului", a spus senatorul Cristiana Anghel în plenul Senatului, scrie Știripesurse.

Călin Popescu Tăriceanu s-a scuzat spunând că în acel moment era implicat într-o altă întrevedere. "Nu sunt adeptul comunicării de ultimă oră ca atunci când vorbesc cu cineva să mai vorbec la telefon cu altcineva și să mai primesc lângă mine o III-a persoană", a mai spus Tăriceanu.

VEZI ȘI: Cristiana Anghel câștigă bine ca senator. Vezi salariul

Șeful Senatului a continuat: "Doamnă senator, hai să spunem altfel. Să presupunem că știu adresa dumneavoastră personală și aș trece pe acolo și aș intra și eu... dumneavoastră ce ați spune?". La auzul acestor cuvinte, toți cei din sală s-au amuzat copios și i-au aplaudat pe cei doi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel