Cristian Adomniței, încă o veste proastă. Decizia Tribunalului Iași

Tribunalul Iaşi a decis ca preşedintele suspendat al CJ să fie judecat în continuare sub control judiciar.

Printre interdicţiile impuse lui Cristian Adomniţei se numără şi cea de exercitare a funcţiei.

În rechizitoriul întocmit de pro­curori se arată că, în august 2013, Direcţia Proiecte şi Dezvoltare Durabilă din cadrul CJ a redactat un caiet de sarcini pentru tipărirea unor materiale de promovare a judeţului Iaşi, contractul fiind adjudecat de Laser Co SRL.

Procurorii spun că, pentru ca acest contract să fie atri­buit către SC Laser Co SRL, inculpata Popa Letiţia Popa a întocmit şi utilizat documente false pentru a crea aparenţa îndeplinirii criteriilor de admisibilitate şi conformitate a ofertei, depunând apoi înscrisurile la Consiliul Judeţean Iaşi.

„În acest mod , inculpata Popa Letiţia Elena i-a determinat, cu intenţie, pe membrii comisiei de evaluare a ofertelor să atribuie, fără vinovăţie şi fără a avea cunoştinţă de caracterul fals al înscrisurilor depuse, contractul firmei sale, în condiţiile în care oferta ar fi trebuit să fie respinsă, din cauza neîndeplinirii cerinţelor minimale din caietul de sarcini. Astfel, s-a produs o vătămare a intereselor legale ale celuilalt ofertant şi s-a obţinut un folos necuvenit pentru societatea administrată de inculpata Popa Letiţia Elena", se arată în rechizitoriul citat de RTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel