EXCLUSIV  Cristi Brancu: Pentru Ioana Băsescu lovitura ar fi prea mare. De dragul ei, am să spun ”nu”

Cristi Brancu, moderatorul emisiunii ”Agentul Vip” de la Antena Stars, a vorbit, în cadrul interviului acordat pentru DCNews, despre Ioana Băsescu, fiica mai mare a fostului președinte Traian Băsescu. 

”O perioadă am vorbit foarte des cu Ioana Băsescu. Ține de o relație de prietenie. În momentul în care taberele s-au scindat foarte tare, eu lucrând la Intact. A fost o perioadă în care eu am reflectat cu exactitate ce se întâmplă în viața Ioanei și ne-a apropiat foarte mult fiind un ziarist în care avea încredere și un om căruia a putut să îi spună anumite confidențe și acele confidențe au rămas acolo pentru că așa ar trebui să facă un jurnalist, să nu spună ceea ce este rugat să nu spună. Așa s-a întâmplat ca în anul 2008 în care am lansat revista Confidențial, să o rog pe Ioana să iasă și îi iau un interviu care pentru acel moment este foarte interesant și l-am scos din nou acum la lumină pentru că se referea inclusiv la perioada cu Giovanni Francesco, în momentul în care se spunea că Giovanni ar fi fost cel care ar fi depus scris despre ea la DNA. Arată cum gândește ea și cum era familia Băsescu în anul 2008. Între timp s-au schimbat foarte multe” a spus Cristi Brancu, la pentru DCNews

Întrebat dacă a fost Francesco cel care a denunțat-o pe Ioana, Cristi Brancu a răspuns: ”Nu mi-a spus Ioana”. Cât despre ceea ce crede el: ”De dragul Ioanei, am să spun `nu`. Pentru ea, cred că lovitura ar fi prea mare și ea este o fată de toată isprava, în toată familia, ea și cu mama ei sunt cele mai... tatăl îl știm, îl vedem, Elena a încercat diverse lucruri. Ioana seamănă mai mult cu Maria și pentru ea și pentru sufletul ei, mi-aș dori să nu fi fost Giovanni”. 

[citeste si]

Vezi de la minutul 21 și de la 47:12 secunde: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel