EXCLUSIV  Cristi Brancu, despre înțelegerile secrete dintre vedete și paparazzi

Cristi Brancu a dezvăluit că în showbiz există înțelegeri între vedete și paparazzi pentru a fi fotografiate într-un anumit moment, într-o anumită zonă.

Cristi Brancu ne-a spus că 80% dintre situații sunt plănuite, însă există imagini care au fost făcute fără o înțelegere. 

”80% dintre lucrurile făcute, sunt la înțelegere cu oamenii. Iese Bianca Drăgușanu de la o emisiune, știe că se întâlnește cu Victor Slav, dă telefon se duce, iese Victor Slav și crede că ”mamă, ce tari sunt paparazzi””, a spus Cristi Brancu pentru DCNEWS.

Acesta a dat și câteva exmple de situații în care nu a exitat nicio înțelegere făcută înainte.

”Ștefan Bănică se despărțise de Andreea Marin. Era divorț. Și apăruse informația cu Lavinia Pârva. Ștefan n-ar fi vrut niciodată să se afle și cu atât mai puțin Lavinia. Lavinia mergea pe burtă, printre mașini...diverse chestii. Ajung acasă și teoretic paparazzi puteau sta acolo și să nu se întâmple nimic. Fatalitate! Cățelul a avut nevoie la pipi, au ieșit de mână, afară din casă și pac, pac. Acela a fost un caz de paparazzare autentică”, a spus Cristi Brancu.

”Eu am făcut paparazzare autentică. Andreea Marin și Ștefan Bănică au fost prinși, în premieră, de mine, în anul 2005. În urma unui telefon primit de la o prietenă care mi-a spus că sunt în club. Am trimis pe cineva cu un telefon performant înăuntru, stat cu mașina afară, nu a fost niciun fel de înțelegere”, a mai spus Cristi Brancu.

Cristi Brancu a declarat că în cazul scandalului din stradă dintre Boureanu și fiica lui, tabloidele au fost anunțate chiar de colegii fetei și astfel, au apărut poze cu cei doi certându-se.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel