Cristi Balaj, despre căderea fotbalului românesc: Arbitrii care nu au talent sunt delegați pe prietenii

Cristi Balaj, analiză TelekomSport
Cristi Balaj, analiză TelekomSport

Fostul arbitru internațional Cristi Balaj a făcut o scurtă analiză a fotbalului românesc și a greșelilor care au condus la scăderea performanțelor acestuia.

Cristi Balaj este supărat pe calitatea arbitrjului din Liga 1, în special, dar și pe activitatea neperformantă a FRF.

Balaj, fost arbitru internațional, a răbufnit la adresa arbitrajelor din Liga 1, dar și a celor care conduc fotbalul românesc.

”De o perioadă de timp, noi vorbim despre arbitraj, le aducem aminte să îşi clarifice anumite lucruri, să clarifice şuturile la poartă. Apoi, jucătorii intră neglijent, fără cartonaş galben, iar ei dau penalty-uri. Situaţii în care arbitrii au greşit şi au fost delegaţi imediat după aceea. Arbitrii care nu au talent, dar datorită prieteniilor, ei sunt delegaţi. Concluzia mea este următoarea: Pe cei de la FRF, şi vorbesc în cunoştinţă de cauză, nu îi interesează ceea ce se vorbeşte la emisiuni şi ce se scrie în presă”, a spus Cristi Balaj la Telekom Sport.

Balaj a mai explicat ce se întâmplă la FRF: ”Opinia publică nu este importantă pentru ei. Pe ei îi interesează futsal, fotbal feminin, cât mai multe cluburi care să îi voteze, preşedinţi de AJF care să primească salariul. Nu contează că au fost patru ani arbitri asistenţi, ei primesc bani de la UEFA care sunt pentru dezvoltarea arbitrajului, ei primesc salarii pentru că vin şi votează o dată la patru ani”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel