Cristescu: Tomac îl ține pe Băsescu în geam să îi ia pensia

Radu Cristescu
Radu Cristescu

Radu Cristescu a lansat un atac furibund la adresa liderului PMP Eugen Tomac, pe care îl acuză că lansează idei false cu privire la revenirea lui Traian Băsescu și că își promovează imaginea cu banii partidului.

"De ceva timp, observ cum GROPARUL PMP-ului își promovează imaginea cu zecile de mii de euro ai partidului, bani proveniți de la AEP. Și-a dat seama că nu trece sticla și a început să decoreze gardurile cu tema "Unificarea dreptei împotriva PSD". E disperat! A realizat că în orice sondaj real PMP-ul e undeva în marja de eroare. Dincolo de faptul că el este singurul vinovat pentru situația în care se află partidul, să insiști într-o poveste de genul, în condițiile în care chiar tu ești cel care a orchestrat cârdășia dintre PMP și PSD din administrațiile locale e dovadă de amatorism politic.

Îl cunosc destul de bine, spre foarte bine, pe acest venetic ucrainian pe numele Eugen Tomac. Vă pot spune cu certitudine că în spatele acestei campanii agresive de "Unificare a dreptei" stă doar disperaera și neputința unui om politic mărunt căruia Traian Băsescu i-a pus în brațe un partid de 6%. În ultimele luni, și-a evidențiat calitățile de "mare lider" și a dus PMP la 1,5% în sondaje", susține Radu Cristescu.

"Nu vrea decât un nou mandat de parlamentar"

"După ce a pierdut și grupul parlamentar în Senatul României, fiind aproape ca în câteva luni să piardă și grupul parlamentar de la Camera Deputaților, acest rebut politic numit Eugen Tomac care, în mintea lui, se visează lider al opoziției prin acest mesaj de unificare, dorește, de fapt, să își salveze pielea, mai ales că nu-l mai baga nimeni în seamă decât pe bani mulți pe la diverse posturi de televiziune. Nu vrea decât un nou mandat de parlamentar pentru a-și păstra privilegiile pe care le are.

Spre surprinderea mea, însuși Ludovic Orban care nu stă excelent în sondaje l-a refuzat categoric, nelăsând loc de interpretări! Dacă și Sică Mandolină ajunge să te refuze cu unificarea ta închipuită, asta înseamnă că trebuie să te retragi fie la Ismail, de unde ești tu, fie înapoi în unitatea din care faci parte. Cu alte cuvinte, nu ești altceva decât un eșec politic", mai spune Cirstescu.

 "Propuneri indecente USR-ului și lui Dan Barna"

"Acum, meseria de lingău nefiindu-i străina, le face ochi dulci și propuneri indecente USR-ului și lui Dan Barna. Aici s-ar putea să fie o șansă, mai ales că amândoi sunt produsele unor laboratoare din pădurea Băneasa.

De unde să vină salvarea acestui lingău? Speră cu lacrimi de înduioșare să-l convingă pe fostul președinte, Traian Băsescu, să îl mai salveze o data, asta deși Traian Băsescu a anunțat foarte clar că se retrage și NU-ȘI MAI DOREȘTE să candideze la nicio funcție, nedorind să fie nici măcar președinte onorific al PMP. De altfel, președintele Traian Băsescu a nuanțat acest aspect la Congresul PMP din luna iunie și a spus foarte clar că nu vrea să ajungă să se târăie prin partid precum Ion Iliescu.

Misiunea acestui venetic ucrainian, despre care nu o dată am spus că este ofițer al unui serviciu de informații strain cu misiune clară în România, dar și în Moldova, a fost să arunce în derizoriu ideea unificării României cu Moldova, folosindu-se în mod perfid de Traian Băsescu. Iubește atât de mult Republica Moldova, încât a preferat să candideze la București, și nu la Chișinău", scrie pe Facebook fostul lider al PMP.

"Lansează ideea falsă că Traian Băsescu revine puternic în PMP"

"Din pacate, concluzia este una tristă pentru PMP. În încercarea disperată de a-și salva pielea și averea (aia ascunsă, nu declarată), Eugen Tomac lansează ideea falsă că Traian Băsescu revine puternic în PMP și va fi candidatul partidului la europarlamentare. Vrea să-l convingă pe fostul președinte să candideze doar pentru a-i asigura amantei sale, pe care o promovează agresiv, tot din banii partidului și pe care a propus-o pe locul 3 pe listă, să intre în Parlamentul European, cu gândul că președintele se va retrage iar aceasta îi va lua locul.

Cu alte cuvinte, Eugen Tomac îl ține pe Traian Băsescu în geam ca să îi ia pensia!" a conchis Radu Cristescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel