Cristescu, către Vela: De unde a avut mama dumneavoastră 300.000 euro și sute de milioane de lei în conturi?

Radu Cristescu FOTO AGERPRES
Radu Cristescu FOTO AGERPRES

Radu Cristescu, membru PSD, îi solicită noului ministru al Afacerilor Interne (MAI), Marcel Vela, să explice de unde avea mama sa, Vela Iconia, în 2012, 300.000 de euro și sute de milioane de lei în conturi și depozite în bănci, amintind că Vela era în 2012 primarul municipiului Caransebeș.

"Domnule Marcel Vela, acum ca ați fost instalat ministru de Interne, as vrea sa va rog sa răspundeți la următoarea întrebare: De unde a avut distinsa dvs mama, Vela Iconia, o femeie în etate din Comuna Armeniș, în anul 2012, 300.000 de euro și sute de milioane de lei pe care să-i depună în conturi și depozite în bănci? Reamintesc ca in anul 2012 erați primar al municipiului Caransebeș și fericit posesor al lucrării de centură al municipiului Caransebeș", a scris, pe Facebook, Radu Cristescu. Social democratul a atașat și câteva fotografii cu situația conturilor și depozitelor in bănci ale mamei lui Marcel Vela, transmite Mediafax.

Marcel Vela a preluat marți conducerea Ministerului Afacerilor Interne

El a fost preşedinte al Comisiei de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă a Senatului, între februarie şi septembrie 2018, potrivit CV-ului afişat pe site-ul Senatului.. Senatorul PNL este membru în Comisia pentru ape, păduri, pescuit şi fond cinegetic, precum şi în Comisia pentru învăţământ.

Acesta s-a născut pe 2 iunie 1963 în Armeniş, judeţul Caraş Severin. Marcel Vela a absolvit Licerul Traian Doda din Caransebeş şi Şcoala de Ofiţeri în Rezervă - Lipova, precum şi studii superioare, politehnice şi ştiinţe juridice, potrivit sursei citate.

Trei mandate de primar al muncipiului Caranşebeş a avut liberalul, în intervalul 2004-2016, iar în perioada 2001-2004 a fost consilier municipal. Între anii 2000 şi 2001 a fost prefect al judeţului Caraş-Severin. Între 1996 şi 2000 a fost consilier municipal, iar în perioada 1992 şi 1996 a fost viceprimar al municipiului Caransebeş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel