Cristache, mesaj dur despre Badea: L-am făcut vedetă

Jurnalistul Ionuț Cristache se declară siderat de reacția unui jurnalist de la DIGI FM care îi reproșează că o laudă pe Viorica Dăncilă, în condițiile în care Cristache făcuse în emisiunea sa de la TVR 1 un top al rușinii cu gafele premierului. 

Cristache spune că în timpul emisiunii sale #Romania9 de la TVR 1 a primit un mesaj de la un amic care îi arată ce scria Maco Badea de la Digi FM despre prestația sa. Acesta din urmă scrisese pe Facebook că Ionuț Cristache a făcut în emisiune "un simpozion de empatie la adresa prim-ministrului României". Jurnalistul de la TVR 1 a fost surprins de mesaj în condițiile în care în emisiune chiar o ironizase pe Dăncilă.

"Primesc asta in timpul emisiunii! Nu stiu cine e individul, nu asta e problema, inteleg ca lucreaza la DigiFm! Foarte bine! Dar cel care mi-a trimis era indignat "cum, frate, ai ras de Viorica 45 de minute, ai facut topuri ale rusinii si uite ce propaga unii! "Pai, asta e tara! Chiar daca privesti cu ochii tai si auzi cu urechile tale, pricepi altceva decat iti spune realitatea!

Abia asta e definitia analfabetismul functional! L-am facut vedeta si pe asta! Oricum nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, pentru asta exista emisiunea pe fb-ul #Romania9 si reluarea de la miezul noptii!", a scris jurnalistul. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel