Cristache, mesaj după ce Chirilă a lovit un bărbat

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

Jurnalistul Ionuț Cristache a reacționat după ce Tudor Chirilă a lovit un bărbat.

”Chirila recunoaste ca l-a palmuit pe un cetatean in plina strada pentru ca acel cetatean l-a hartuit, l-a jignit, l-a provocat si a atentat intr-o maniera nedemna la memoria tatalui sau! Si tot el se intreaba "cum am ajuns aici"? Eu o spun de vreo doi ani ca aici vom ajunge!

Iata ca am ajuns la capat de linie!

Cand atrageam atentia, alaturi de alti cativa colegi de breasla (nu foarte multi, ca aia multi aplaudau extaziati), ca nu e in regula ca lumea (jurnalisti, politicieni, sefi de institutii, oameni simpli) sa fie hartuita si provocata in plina strada, ca genul asta de "civism" amestecat cu jurnalism justitiar inaugurat in Romania de Bot si replicat de multi altii va duce la astfel de situatii si ca daca noi nu reactionam si statul nu ia masuri o sa ne batem in strada, mi se zicea ca sunt dramatic! Bun, ce facem acum?! Ce facem cu "urmaritorii" si "provocatorii" de profesie?!

Ce facem cu cei care urmaresc oamenii pana in fata casei, ce facem cu jurnalistii care publica adrese de domiciliu, ce facem cu cei care scot telefonul din buzunar, dau rec si incep cu sudalmile la adresa ta doar ca sa capete un pic de atentie pe facebook, ce facem cu jurnalistii care nu-si pot face meseria ca emisiile lor sunt intrerupte de diversi, ce facem cu sportul asta national care in mod evident a scapat de sub control!?”, a scris Ionuț Cristache pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel