EXCLUSIV  Cristache - Liiceanu, atac. "S-a specializat, a făcut chiar musculatură"

Ionuț Cristache
Ionuț Cristache

Gabriel Liiceanu l-a criticat pe Ionuț Cristache pentru că l-a chemat în emisiunea "România 9", de la TVR 1, pe Dan Radu Rușanu.

Totul s-a întâmplat după ce liberalul care a fost achitat (a stat abuziv șase luni în arest) a relatat cum "domnul Liiceanu ar fi venit cu mână întinsă să-i fie șterse niște datorii Humanitas, prin 2002, că era un act de cultură ce făcea domnia să și că nu mai avea de unde să plătească și dările către stat". Totuși, precizăm că Gabriel Liiceanu nu a avut nimic de comentat când în emisiunea lui Ionuț Cristache a venit Traian Băsescu.

Radu Călin Cristea, într-un interviu acordat în exclusivitate la DC News, a fost rugat să vorbească despre acest subiect.

[citeste si]

"Gabriel Liiceanu s-a specializat, a făcut chiar musculatură specială, tot ridicând pietre. Dânsul este un fel de guru, un fel de mare moralist al poporului care apare, din când în când, îngândurat și dă lecții. Domnia sa a dat semne în multe rânduri de imoralitate, în fel și chip, și nu vreau să intru în detalii. Așa încât, gesturile sale teatrale sunt niște glume", a zis Radu Călin Cristea.

Iată răspunsul integral:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel