Crin Nicu Bologa, candidat la șefia DNA: Existența Secției Speciale, o jignire

Procurorul Crin Nicu Bologa, candidat la șefia DNA, a declarat la ieșirea din Ministerul Justiției unde a susținut interviul, că Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție este o jignire la adresa magistraților corecți, iar derapajele pot să apară și la această structură de parchet.

„Existența Secției Speciale o văd ca pe o jignire la adresa procurorilor și judecătorilor corecți din țara asta. S-a creat o instituție numai pentru procurori și judecători, ce nu a mai existat niciodată în această țară, iar derapajele pot apărea și în această secție ca la orice altă structură de parchet”, a declarat Crin-Nicu Bologa, candidat la șefia DNA.

Bologa a susținut, joi dimineață, interviul pentru ocuparea funcției de șef al DNA, condus de comisia de la Ministerul Justiției. Crin Nicu Bologa este procuror în Sălaj. Acesta a deţinut funcţia de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj. Potrivit declaraţiei sale de avere, procurorul are 7 terenuri în Sălaj. Cluj-Napoca şi Constanţa. În Cluj-Napoca sunt 2 apartamente şi în Zalău o casă de locuit, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel