Crin Antonescu n-are milă de Victor Ponta: ”Este o catastrofă”

Senatorul PNL Crin Antonescu îl critică dur pe premierul Victor Ponta, după ce acesta a transmis că este victima unor abuzuri din partea DNA. Fostul lider al PNL consideră că datoria politicenilor este să construiască mecanisme prin care care justiția să fie independentă și atrage atenția că "uneori, ai impresia că toată clasa politică s-a transformat într-un cor de țuțeri ai DNA".

Vezi și: Episod neștiut cu Antonescu și șeful SRI: ”Eram doar noi doi”

"Uneori, ai impresia că toată clasa politică s-a transformat, dar toți - PSD, PNL, Putere, Opoziție, într-un cor de țuțeri ai DNA, ceea ce e inutil și destul de stânjenitor. Datoria politicienilor este să creeze legi, să construiască și să respecte mecanisme în care justiția să fie cu adevărat independentă, dar orice s-ar întâmpla (...) dinspre sau înspre DNA, nu putem lăsa responsabilitatea acolo. Această vină, dacă într-adevăr niște lucruri nu sunt în regulă acolo, este tot la politicieni", a declarat Crin Antonescu, miercuri, la Realitatea TV.

Fostul lider liberal a criticat atitudinea lui Victor Ponta, care a transmis că este victima unui abuz din partea justiției.

"Din punct de vedere politic, este o grozăvie, o catastrofă, să vii prim-ministru Victor Ponta și să spui: 'în România se fac abuzuri și eu însumi sunt victima unui abuz din partea justiției, DNA'. Nu se poate să spui asta când ești prim-ministru și ești, atunci era, șeful celui mai mare partid din Parlament. Nu e în regulă. Tu, ca politician, răspunzi de aceste lucruri", a continuat Crin Antonescu.

Citește și: Crin Antonescu îi face praf pe liberali: PNL nu arată deloc bine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel