Crin Antonescu, liste PNL europarlamentare. Ludovic Orban: Nu poți să trimiți un agarici

Crin Antonescu
Crin Antonescu

Ludovic Orban, președintele PNL, a fost întrebat dacă va fi listele PNL, la alegerile europarlamentare din luna mai, Crin Antonescu. Este un subiect controversat în PNL, în contextul atacurilor liderului PNL la Crin Antonescu. Întrebarea nu se mai pune dacă va deschide lista, ci dacă va fi pe liste. 

Întrebat dacă va fi Crin Antonescu pe listele PNL, Ludovic Orban a spus, la Digi24, că PNL are 49 de candidați care vor fi audiați, se va face o ierarhizare a lor, apoi se va lua o decizie: ”Avem 49 de candidați, vor fi audiați, fiecare candidat își va prezenta proiectul, Biroul Executiv va face o ierarhizare, iar Biroul Politic Național va decide lista”. 

Președintele PNL a continuat prin a spune: ”Sunt unii care spun ”îl vrem pe ăla pe listă”. În momentul în care a apărut posibilitatea, au început să-l atace.”, ceea ce poate dezvălui și strategia PNL, asemănătoare celei a PSD, de a nu spune nume pentru a nu fi atacate. 

Însă, imediat, a urmat o observație acidă a lui Ludovic Orban: 

”Lista pentru PE trebuie s-o construiești în funcție de experiența și competența într-un domeniu. Nu poți să trimiți un agarici într-o comisie, unul care să nu aibă autoritatea cunoașterii într-un domeniu, trebuie să influențeze deciziile în favoarea României.”

Vezi și: Alegeri europarlamentare 2019. Primele cinci nume pe lista PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel