Criminalul din Iași, găsit mort într-o pădure

george_guraliuc
george_guraliuc

Bărbatul din Iași, acuzat că și-ar fi ucis, joi, sora și nepoata în vârstă de cinci luni, a fost găsit mort într-o pădure din județul Neamț, sâmbătă, având o rană în zona inimii, potrivit surselor judiciare.

Anchetatorii au prelevat probe de la faţa locului şi urmează să stabilească în ce împrejurări a murit bărbatul, care fusese dat în urmărire generală.

George Guraliuc, fratele victimei, în vârstă de 22 de ani, avea mari probleme psihice, el fiind internat în luna iunie la Socola.

Potrivit medicilor, tânărul trebuia să urmeze un tratament pentru schizofrenie, însă acesta nu a respectat medicamentația care îi fusese recomandată.

Tânărul era principalul suspect al crimei duble de joi, în urma căreia o tânără de 29 de ani, fostă jurnalistă angajată la Penitenciarul din Iaşi, şi fetiţa ei în vârstă de cinci luni au fost găsite moarte în apartamentul în care locuiau, după ce la locul crimei au fost găsite actele lui de identitate, un rucsac şi un caiet pe care scria: "Lumea asta e stricată. Sunt într-o altă lume".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel