Crime la Caracal. Numerele prevestesc un sfârșit tragic pentru Alexandra și Luiza

Numerele prevestesc un destin tragic pentru Alexandra și pentru Luiza, susține România TV. Numerologul Corina Stratulat a analizat datele de naștere a celor două fete.

”Data de naștere a unei persoane ne dă foarte multe informații, atât la nivel personal, cum este ca și caracter, ca și personalitate, dar și etapa în care se află. Este extrem de relevant pentru că Alexandra pe un subciclu se afla în zero, asta înseamnă un an de cumpănă, totul sau nimic, viață sau moarte, cam asta spune teoria numerologică, iar Luiza era în an nouă, ceea ce înseamnă an de încheiere, de finalizare, un an care ne pregătește pentru o nouă etapă a vieții.

La nivel personal, este foarte interesant cum erau ele ca persoane. Am analizat vibrațiile interioare și exterioare. Alexandra ne indică o persoană echilibrată, armonioasă, blândă, chiar romantică, însă destul de timidă și uneori introvertită. Ceea ce este interesant este că vibrația exterioară este nouă și ne indică o persoană matură, înțeleaptă.

La fel și Luiza are aceeași vibrație exterioară nouă. Dar în interior Luiza pare o persoană extrem de timidă, pur feminină, un bun partener, dar destul de naivă, cu o credulitate anume”, a precizat Corina Stratulat în direct la România TV. 

A trecut o săptămână de când anchetatorii au început cercetările la ”casa groazei” din Caracal. Până acum Gheorghe Dincă a recunoscut cele două crime ale Alexandrei și Luizei. De altfel rezultatele ADN au confirmat decesul Alexandrei. În prezent se fac cercetări pentru găsirea Luizei Melencu. 

VEZI ȘI: Anchetă Caracal. Audierile s-au terminat! Alexandru Cumpănașu: A fost portat numărul Alexandrei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel