Crime în serie din Cipru. Două românce, mamă și fiică, printre victimele criminalului

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Cadavrul unei femei, despre care se crede că este una dintre cele 7 victime ale ucigaşului în serie din Cipru, se afla în una din valizele descoperite pe fundul lacului aflat la 32 de kilometri de capitala Nicosia, transmite BBC.

Un al patrulea cadavru descoperit până acum în cadrul unei investigaţii pe care presa cipriotă o numeşte "primele crime în serie din istoria ţării".

Poliţia face mai multe căutări pe fundul lacului artificial (parte a unui complex minier abandonat de extragere a cuprului), după ce autorul crimelor, un militar în vârstă de 35 de ani, a spus investigatorilor că a pus cadavrele a trei dintre victimele sale în mai multe valize şi le-a aruncat pe fundul apei toxice.

Cadavrul se afla într-o stare avansată de descopunere, potrivit BBC, care citează poliţia. În zilele următoare se vor face mai multe teste pentru a confirma identitatea femeii.

Un militar, principalul suspect

Cazul a fost descoperit la începutul lunii aprilie, când cadavrul unei filipineze a fost găsit într-un puţ din apropierea aceluiaşi lac. După descoperire, autorităţile au pornit o anchetă masivă, care a dus la arestarea bărbatului.

Cadavrul celei de-a doua femei, despre care se crede că este tot o filipineză, a fost descoperit în alt puţ două zile mai târziu.

O altă femeie moartă, cu cetăţenie nepaleză şi indiană, a fost descoperită şi ea într-un puţ din apropierea unei baze militare, după ce autorul crimelor i-a condus pe anchetatori în acel loc.

Printre victime se numără şi două românce, mamă şi fiică, conform presei internaţionale. În urma cazului, poliţiştii ciprioţi au fost criticaţi aspru pentru modul în care au intervenit, având în vedere că primele victime au fost date dispărute încă de acum 3 ani.

Sâmbătă, poliţiştii au descoperit două valize aruncate pe fundul lacului.

Vezi și: Atac armat San Diego. O femeie s-a aruncat „în calea gloanțelor" pentru a salva un rabin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel