Crime în serie Cipru. A fost găsită a şaptea victimă

Poliţia cipriotă a recuperat miercuri dintr-un lac din apropierea capitalei Nicosia cadavrul unei fetiţe în vârstă de şase ani, cea de-a şaptea victimă a crimelor în serie comise asupra unor femei de către un militar din Garda Naţională cipriotă, care şi-a recunoscut fapta, transmit agenţiile Reuters şi EFE. 

Corpul neînsufleţit al fetiţei a fost găsit învelit într-un cearceaf şi legat de un bloc de ciment, aşa cum le indicase autorităţilor presupusul criminal. Fetiţa ucisă este fiica primei victime găsite într-o fântână din apropierea aceluiaşi lac, o femeie de 30 de ani de origine filipineză. Nikos Metaxas, ofiţer în Garda Naţională în vârstă de 35 de ani, a mărturisit că a ucis cinci femei şi două fete minore, fiice ale lor, astfel că odată cu găsirea celui de-al şaptelea cadavru se încheie operaţiunea de căutare a victimelor, continuând procedurile judiciare împotriva autorului.

Joia trecută au avut loc funeraliile româncei Livia Florentina Bunea, în vârstă de 38 de ani, şi a fiicei sale, Elena, ucise de acelaşi suspect. Aceste crime au şocat opinia publică din Cipru, ţară unde asemenea delicte sunt relativ rare, şi au provocat demisia şefului poliţiei, în timp ce ministrul justiţiei a demisionat din proprie iniţiativă. Suspectul a abordat online femeile pe care urma să le ucidă şi care au fost date dispărute între septembrie 2016 şi iulie 2018, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel