Crime Caracal, vinovați. Grapini: Faceți curățenie până când anarhia nu va cuprinde țara!

Maria Grapini
Maria Grapini

Europarlamentarul Maria Grapini a tras un semnal de alarmă cu privire la tragedia de la Caracal.

'Doamne, Dumnezeule! Criminalul și-a recunoscut ororile! Cu prețul vieții, Alexandra poate salva alți copii, tinere! Se putea să faca același lucru fără sa plătească cu viața daca nemernicii ar fi acționat la timp. Da, îi acuz de favorizarea crimelor și cer autorităților să se autosesizeze, nu pentru demiterea lor, ci, pentru trimiterea în judecată!

Și, da, în memoria Alexandrei, care poate fi numită erou național, schimbați tot, dar tot ce este uscatură ,impostură, prostie și indolență din instituțiile implicate în securitatea cetațenilor. De la Poliție, Jandarmerie până la STS, procuratură, judecători! 

Alexandra a crezut în instituțiile statului! A sunat la serviciul plătit de noi toți! Și ce-ați făcut cu apelurile ei disperate? V-ați băut cafeaua liniștiti! Ați mers acasă și ați dormit liniștiți! 
Ati lăsat cale liberă criminalului! Meritați pedeapsa cu temnița și munca silnică!
Părinții, bunicii, rudele, sunt toti distruși! Viața lor va fi seacă si fără sens! Nu ati omorât-o numai pe Alexandra! Ați luat sensul vieții unor părinți! 

Și dacă unul mai comentează politic pe pagina mea, îl șterg din listă! Asta ține de oameni! Nu poate dicta un partid, conștiinței! Daca o ai, acționezi! Nu culoarea politică, numele unui partid sunt cauzele, ci oamenii! Educația, credința, caracterul lor! Ca dovada că indiferent de cine a condus România s-au întâmplat orori: crime (am uitat de Elodia?) neglijențe ( cazul din Apuseni) indiferențe, găști, hoții etc.
Oamenii trebuie să fie oameni! 

Dar, da , acum vă cer celor care conduceti instituțiile: Președinte, Prim ministru, Procuror general, Parlament sa acționați! Și mergeți pana la capăt, până în fundul sacului incompetenței, indolenței neprofesionalismului. Faceti curățenie până când anarhia nu va cuprinde țara!' a scris europarlamentarul Maria Grapini pe contul de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel