Crime Caracal. Secția de anchetă a cerut de la DIICOT copii certificate ale dosarelor

DIICOT
DIICOT

Procurorii Secției de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ) au cerut, miercuri, de la DIICOT Craiova dosarele crimelor din Caracal în copie certificată.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că procurorii Secției de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ) au cerut, miercuri, de la DIICOT Craiova dosarele crimelor din Caracal în copie certificată.

Secția de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ) anchetează modul în care procurorii de la Parchetul din Caracal și cei de la DIICOT Craiova au intervenit și s-au ocupat de crimele din Caracal, de anchetă fiind vizați procurorii Liviu Vasilescu de la DIICOT Craiova și Cristian Popescu de la Parchetul din Caracal, potrivit sursei citate.

Pe 30 iulie, procurorii Secția de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ) anunțau au început urmărirea penală in rem, faptele cercetate fiind abuz în serviciu în cazul de la Caracal, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul. Anchetatorii au efectuat audieri și au ridicat documente de la poliție, parchet și instanță. „Procurorii din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție au dispus la data de 28 iulie 2019 începerea urmăririi penale in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu, în cauza privind împrejurările în care organele de urmărire penală au acționat/nu au acționat în contextul cercetărilor care s-au desfășurat în dosarul uciderii adolescentelor din Olt", informa Ministerul Public, printr-un comunicat de presă.

Luni, procurorii și ofițerii de poliție judiciară din cadrul Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) au ridicat documente de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, D.I.I.C.O.T. Craiova, Curtea de Apel Craiova, I.P.J. Olt și I.P.J. Dolj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel