Crime Caracal. Noi probe găsite acasă la Gheorghe Dincă

Dan Carp / 03 aug 2019 / 17:32
Dinca - suspect crima Caracal
Descriere foto: Dinca - suspect crima Caracal

Perchezițiile la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal s-au încheiat, în cea de-a doua zi de căutări, după ce ancheta a fost preluată de structura centrală a DIICOT. Probele au fost preluate de anchetatori și duse la sediul Poliției Caracal.

Anchetatorii au preluat probele găsite, sâmbătă, în timpul căutărilor din casa și curtea lui Gheorghe Dincă și le-au dus la Poliția Caracal. Tot acolo a fost dus și Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra și Luiza.

Perchezițiile în casa în care Gheorghe Dincă susține că a comis crimele au fost reluate vineri de procurorii DIICOT, împreună cu experții criminaliști.

După prima zi de căutări, anchetatorii au ridicat oase, despre care nu se știe dacă sunt de origine umană sau animală, precum și probe biologice. Fragmentele osoase urmează să fie analizate din punct de vedere genetic și antropologic.

Vineri, în cadrul anchetei, au fost găsite în parcul din Caracal cartela SIM și telefonul Alexandrei. La aceste din urmă probe, anchetatorii au fost duși chiar de către Gheorghe Dincă.

Căutările vor fi reluate, cel mai probabil, duminică.