Crime Caracal. Manifestații la Chișinău în memoria victimelor

Mai multe persoane au participat duminică la manifestații în fața Ambasadei române de la Chișinău, în semn de solidaritate cu protestele care au avut loc în România în urma cazului fetelor dispărute la Caracal, relatează site-ul agenției Unimedia.

Manifestanții au ținut un moment de reculegere pentru Alexandra, adolescenta de 15 ani care a fost dată dispărută și care ar fi fost ucisă în Caracal. Aceștia au participat cu flori și lumânări. Organizatorii evenimentului susțin că își doresc să prevină asemenea tragedii, informează Radio Chișinău, citat de Mediafax.

Alexandra este dispărută de miercuri, iar joi a reușit să sune de trei ori la 112, unde a anunțat că a fost sechestrată și violată. Polițiștii au ajuns după 19 ore la locația suspectului, acuzând STS că a dat date greșite privind localizarea și că nu au avut mandat să intre. Pe de altă parte, într-un raport al procurorului de caz se arată că mandatul a fost dat la 3.00 noaptea, dar polițiștii au acționat la 6.00 dimineața pentru că nu era echipă la muncă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel