Crime Caracal. Cumpănașu: Numele lor vor ajunge la Bogdan Licu, procurorul general

Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a vorbit din nou de patru persoane importante din sistemul judiciar și politic care au legătură cu Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal.

Într-o intervenție la România TV, Alexandru Cumpănașu a declarat că va face public numele acestora, dar întâi va depune o plângere la Parchet pentru ca aceștia să fie audiați. 

Cumpănașu a mai adăugat că după ce această seziare va fi depusă la Parchet este convins că numele acestora vor ajunge în spațiul public. 

Unchiul Alexandrei s-a ferit să aducă acuze la adresa acestora, precizând că nu are vreo dovadă că sunt implicați în acest caz, însă persoanele respective îl cunosc pe Gheorghe Dică, ceea ce este ”foarte dubios”.

„Nu au cum să nu facă aceste audieri, atâta timp cât este vorba despre un dosar de răpire și posibilă crimă”, a precizat Cumpănașu.

Potrivit acestuia, ar fi vorba despre patru persoane. Este vorba despre o judecătoare, un fost procuror, un fost șef din poliția Caracal și un politician. Toți s-ar fi aflat în anturajul lui Gheorghe Dincă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel