Crime Caracal. Cosmina Cerva: "Greșeli grave! Am văzut cu ochii mei"

Avocata Cosmina Cerva și-a exprimat părerea despre cazul crimelor de la Caracal și taxează dur ineficiența autorităților. 

Prezentă în platoul România TV, avocata Cosmina Cerva a declarat că familiile celor două fetițe ucise de Gheorghe Dincă trec prin clipe groaznice și a făcut câteva precizări. 

"Eu știu că este greu prin ceea ce trece familia ambelor fetițe. Este foarte greu! Nu vă puteți imagina prin ce trec familiile victimelor în astfel de cazuri. Fiecare secundă și fiecare veste poate crea adevărate tragedii. Ați văzut cum s-au jucat cu sentimentele lor în acest dosar. Au fost greșeli grave în comunicatele DIICOT-ului! A ieșit doamna Hosu și vorbea despre victime, despre crime, în condițiile în care ei aveau începută urmărirea penală pentru viol și trafic de persoane. A fost prima greșeala care mie mi-a trezit un mare semn de întrebare. 

Am văzut cu ochii mei că s-a dat mandat de percheziție pe trei zile, cu începere din data de 26 iulie. Ceea ce m-a șocat pe mine a fost faptul că, după aceste trei zile, ei nu au mai cerut de la instanță alt mandat de percheziție, ci după abia 4-5 zile", a spus Cosmina Cerva la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel