Crime Caracal. Bunicul Luizei: La DIICOT, am devenit bănuiți. Ne-au înjosit, și-au bătut joc de noi

Bunicul Luizei, fata dispărută în Caracal în 14 aprilie, a spus cum a fost umilit în timpul anchetei pentru dispariția nepoatei sale. 

Într-o postare pe Facebook, Luiza scria: ”Bunicii, oameni cu argint în păr și aur în inimă”. Bunicul său a sunat la 112 ca să-i anunțe dispariția, la două ore după plecarea nepoatei sale de acasă. 

”Am sunat la 112, la ora 14:30. Ne-au trimis două echipaje de poliție, la ora 17:00, ne-au luat declarații. Au mai venit superficial o dată, de două ori, în rest, ne-am dus noi, că era interesul și durerea noastră și a început calvarul: nu ne-au mai băgat în seamă, nu ne-au mai oferit nicio informație. Prima oară am mers la IPJ Craiova. La DIICOT am plecat după două luni și jumătate, lucrurile nu s-au schimbat în bine absolut deloc. La DIICOT, din reclamanți am devenit bănuiți. Ne-au dus la detectorul de minciuni, ne-au luat telefonul, ne-au înjosit, și-au bătut joc de noi. Dacă spuneți că mașina a fost în dosar și nu ne-a spus nimic, să-i fie rușine procurorului de caz.” a spus bunicul Luizei, fata dispărută în 14 aprilie în Caracal, la Antena 3. 

”În primele săptămâni, mergeam aproape două zile pe săptămână” a spus bunicul Luizei, întrebat de câte ori a fost la detectorul de minciuni. ”DIICOT-ul ne-a trimis la detectorul de minciuni. Au zis că dacă suntem de acord și am fost de acord. Numai un nebun putea să înceapă acest demers. Era interesul meu, pentru că aveam o nepoată minunată” a afirmat bunicul Luizei. 

Bunicul fetei dispărute în Caracal a spus că la început a presimțit că e cu totul altceva. 

”Ne dorin ca Luiza să fie în viață. În fiecare zi ne rugăm la Dumnezeu.” a adăugat bunicul Luizei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel