Urmărește emisiunea live


Crime Caracal. Norica Nicolai: Complicitate morală! Demisia de onoare!

Norica Nicolai
Norica Nicolai

"Deşi părea imposibil, România este pentru prima dată confruntată cu ceea ce pare a fi o crimă în serie, de o cruzime nemaîntâlnită. O ştire iniţială legată de dispariţia a două fete de care nimeni nu s-a interesat decât în registrul faptului divers s-a transformat astăzi într-o crimă care oripilează o întreagă ţară", apreciază Norica Nicolai.

"Ceea ce este mai grav, însă, în opinia mea, faptul că această crimă putea fi prevenită dacă instituţiile statului, de altfel foarte bine plătite, şi aici mă referexplicit la STS, și-ar fi făcut datoria. Nu este posibil ca victima să fi apelat de 3 ori sistemul 112, iar ore în şir acest sistem să nu funcţioneze. Probabil că cetăţeanul nu contează pentru că altfel nu-mi explic de ce identificarea locaţiei a fost practic imposibilă pentru acest sistem.

Această complicitate morală la crimă obligă conducerea STS la o demisie de onoare! 

Iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, Guvernul va trebui, în regim de urgenţă, să procedeze la o demitere. În plus, deşi Poliţia Română a fost cea care a identificat locaţia în care crimele oribile au avut loc, argumentul acestora că nu au intrat în locuinţă pentru că nu au avut mandate de percheziţie nu poate fi acceptat. Constituţia de care îşi aduc aminte toți când au un interes prevede la articolul 27, referitor la inviolabilitatea domiciliului, că acest lucru nu este aplicabil atunci când suntem în situaţia înlăturării unei primejdii privind viaţa, integritatea fizică sau bunurile unei persoane", transmite Norica Nicolai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel