Crima triplă Satu Mare: Presupusul criminal, arestat

Fiul familiei ucise în comuna Apa a fost arestat miercuri pe o perioadă de 30 de zile, pentru omor calificat, propunerea Parchetului fiind admisă de către judecători Tribunalului Satu Mare.

"Admite propunerea parchetului; Dispune arestarea preventivă a inculpatului R.R.M., în cursul urmăririi penale, pe o durata de 30 de zile de la 29.11.2017 la 28.12.2017", se arată în soluţia judecătorilor.

Procurorul Marius Iancu a declarat că toate probele în cazul triplului asasinat duc spre fiul de 33 de ani. 'Parchetul Satu Mare a emis ordonanţă de reţinere pe numele lui Rentea Răvan Mircea, persoană pe care noi o suspectăm pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. (...) În baza probelor administrate până în prezent, declaraţiilor martorilor, proceselor verbale de constatare, cercetările la faţa locului, rezultatul unor probe ştiinţifice de la faţa locului, ne-a făcut pe noi să emitem supoziţia că inculpatul Rentea Răzvan Mircea este principalul suspect în cazul triplului asasinat din localitatea Apa. (...) Potrivit declaraţiilor preliminare, acesta neagă săvârşirea faptelor', a mai spus procurorul Marius Iancu.

Bărbatul reţinut, în vârstă de 33 de ani, este suspectat că vineri, 24 noiembrie, şi-a ucis părinţii - mama de 56 de ani, tatăl de 59 de ani, dar şi bunica de 80 de ani, în propria locuinţă din comuna Apa, motivul probabil fiind refuzul bătrânilor de a vinde un apartament.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel