Crimă Slatina. Presupusul autor s-a predat poliţiştior

Presupusul autor al crimei din noaptea de vineri spre sâmbătă din zona gării din municipiul Slatina, dat în urmărire naţională, s-a predat sâmbătă după-amiaza poliţiştilor de la Transporturi Feroviare Craiova, el urmând a fi adus pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, potrivit procurorului de caz, Sergiu Niţu.

"Bărbatul dat în urmărire s-a predat poliţiştilor de la Transporturi Feroviare, în Craiova, şi o echipă de poliţişti îl va aduce la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, pentru audieri", a spus procurorul de caz.

Un bărbat de 44 de ani şi unul de 24 de ani au fost înjunghiaţi în noaptea de 12/13 octombrie, în autogării din Slatina, de către un bărbat care a fugit apoi de la locul faptei. În urma leziunilor suferite, bărbatul de 44 de ani a murit sâmbătă, la spital. El a fost înjunghiat de trei ori în inimă. Bărbatul a murit din cauza "insuficienţei cardio-circulatorii acute consecinţă a 3 plăgi tăiate înţepate cu interesare cardiacă şi pulmonară cu hemoragie internă consecutive", conform anchetatorilor.

Procurorii au stabilit că cele două victime au fost înjunghiate de Ion Şerban, din Urzica, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan izbucnit din cauza unor avansuri făcute concubinei victimei de 44 de ani. Sâmbătă, procurorii au dispus darea în urmărire şi consemn la frontieră a lui Ion Şerban, în vederea reţinerii, el fiind suspect de săvârşirea infracţiunilor de omor şi tentativă de omor, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

"În fapt, în noaptea de 12/ 13.10.2018, în jurul orelor 23.30, în mun. Slatina, zona Autogara, un autor necunoscut i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit victimei P.I. din mun. Slatina, jud. Olt, provocându-i leziuni care au condus la decesul acestuia, conform constatărilor preliminare din care rezultă că moartea lui P.I. de 44 ani a fost violentă. (...)

În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat autorul faptei în persoana numitului Şerban Ion din com. Urzica, jud. Olt, care, în noaptea de 12/ 13.10.2018, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii contradictorii cu victima S. D. I. pe tema avansurilor făcute martorei M.V.G. (concubina victimei P.I.), a luat un cuţit şi i-a aplicat o lovitură victimei S. D. I., moment în care intervine victima P. I., astfel că suspectul se îndreaptă spre acesta şi îi aplică cu acelaşi cuţit un număr de 3 lovituri, toate în zona pieptului (inima). Imediat după săvârşirea faptei, suspectul Şerban Ion fuge de la faţa locului, şi cu toată că este urmărit de prima victimă, respectiv S.D. I, reuşeşte să scape", se arată în comunicatul Parchetului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel