Crimă sau sinucidere. Fostă vedetă Playboy, găsită moartă în casă

Polițiștii argentinieni au o anchetă dificilă după ce o fostă vedetă Playboy a fost găsită moartă în casă. Aceasta primise amenințări cu moartea după ce dezvăluise o rețea de pedofili în care sunt implicați politicieni și jurnaliști din Argentina.

Fosta vedetă Playboy Natacha Jaitt, de 41 de ani, a fost descoperită moartă în locuința sa din Buenos Aires. Înainte cu câteva ore înaintea decesului, femeia participase la o petrecere, unde ar fi consumat substanțe interzise, spun anchetatorii.

Însă, în ciuda dovezilor, mai multe surse din cadrul anchetei, inclusiv avocatul victimei, susțin că femeia ar fi fost ucisă. Martorii susțin că trei persoane necunoscute ar fi părăsit în grabă apartamentul femeii, înainte ca aceasta să fie găsită moartă.

Conform informațiilor din cercul ei de cunoștințe Natacha primise multiple amenințări cu moartea după ce a declarat că a fost violată și că deține informații despre o rețea de peofili în care sunt implicați politicieni și jurnaliști din Argentina.

Fratele femeii a declarat că sora sa nu consuma droguri, după ce medicii au avertizat-o cu privire la efectele pe care le-ar putea avea în combinație cu tratamentul pe care îl urma.

Vezi și: Playboy părăseste Facebook: "refuzăm să fim complice"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel