Crimă oribilă la Suceava: o fetiţă de 9 ani a fost găsită într-un sac

CRIMA-ORIBILA
CRIMA-ORIBILA

Copila a fost omorâtă şi băgată într-un sac de plastic. Principalul suspect, un tânăr de 21 de ani, a fost reţinut deja de poliţişti.

Crimă oribilă într-o localitate din judeţul Suceava. O fetiţă de 9 ani a fost găsită moartă, într-un sac de plastic, în anexa unei gospodării din comuna Volovăţ. Un bărbat de 21 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, informează Realitatea.

Fetiţa a fost găsită de poliţişti după ce au fost alertaţi de mamă. Femeia, lucrase toată ziua, s-a întors seara acasă şi nu a găsit copilul. L-a căutat prin sat şi i-a găsit bicicleta sprijinită de gardul unei case. În cele din urmă fetiţa a fost găsită moartă chiar în acea gospodărie. Trupul ei fusese băgat într-un sac şi ascuns într-o anexă. Principalul suspect este un zilier de 21 de ani care lucra în gospodăria respectivă.

Poliţiştii şi procurorul de caz aşteaptă rezultatele necropsiei pentru a se stabili dacă micuţa a fost violată înainte de a fi ucisă. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel