Crimă oribilă în Iaşi. Un bărbat şi-a ucis iubita, după care a adormit lângă cadavru

Un bărbat din Iaşi a îngrozit autorităţile, după ce şi-a ucis iubita şi a adormit lângă trupul neînsufleţit al femeii. Asta deşi când a sunat la 112 le-a spus autorităţilor că a găsit-o pe femeie fără suflare. 

"Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași a propus arestarea preventivă a inculpatului D.A., cercetat în stare de reținere pentru comiterea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie. S-a reținut că, pe 23 noiembrie 2019, în timp ce se afla în locuința din Satul Nou, comuna Șipote, pe fondul consumului exagerat de alcool și al unui conflict spontan, inculpatul i-a aplicat, peste corp, multiple lovituri cu picioarele și cu o bucată din lemn concubinei sale, în prezența fiului minor al acesteia, după care a sugrumat-o, cauzându-i leziuni incompatibile cu viața", a precizat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, pentru bzi.ro.

Şocant este faptul că după ce a ucis-o, bărbatul s-a culcat lângă trupul neînsufleţit al femeii. Când s-a trezit, a sunat la 112 şi a anunţat că femeia nu mai respiră. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel