CRIMĂ METROU. Magdalena Șerban avea DISCERNĂMÂNT

Magalena Șerban, criminala de la Metrou, de la stația Dristor, avea discernământ în momentul crimei, arată rezultatul expertizei psihiatrice, potrivit Antena 3. 

Dan Antonescu, specialist criminolog, a afirmat, la Antena 3 că "Magdalena Șerban e bună de plată" după ce s-a constatat, în urma expertizei specialiștilor care a arătat că aceasta avea discernământ în momentul crimei. 

[citeste si]

Amintim că la sfârșitul anului trecut, Magdalena Șerban se străduia să dovedească, cu acte, că responsabili pentru sănătatea sa mintală sunt fratele și tatăl ei. Ea a depus, la Parchet, prin avocata sa, documente din momentul în care era internată la psihiatrie în Spania, acolo unde a avut parte de un tratament. În respectivele documente se arăta că fratele și tatăl său îi sunt tutori, adică cei doi ar fi trebuit să aibă grijă de ea și să se ocupe de tratamentul ei.

Tot la sfârșitul lunii decembrie 2017, aflam că Magdalena Șerban se află în continuare la spitalul penitenciar Jilava, unde i se va făcea o expertiză care va arăta dacă are sau nu discernământ. 

Se pare că rezultatul expertizei este că a fost lucidă în momentul crimei ce a îngrozit România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel