CRIMĂ METROU. Avocata: Magdalena Șerban, URLETE la vizualizarea imaginilor. Bătea câmpii!

Avocata Magdalenei Șerban, criminala de la stația de metrou Dristor I, a fost desemnată din oficiu de către Baroul București. 

Avocata a spus, la Antena 3, pentru emisiunea ”Sinteza Zilei” că în timpul audierilor Magdalena Șerban ”vorbea încontinuu incoerent, adică făcea referire la anumite înscrisuri sau acte medicale cu privire la internări pe care le-a suportat în Spania, că fratele i-ar fi tutore și el răspunde de actele medicale la care a făcut referire. Nu a dorit să dea declarație la poliție. Până-n momentul de față, nici la Parchet nu avem o declarație. Eu, ca apărător, în baza mandatului special ce mi-a fost încredințat, am efectuat un demers în scris la Parchetul de pe lângă Tribunalul București pentru a insista să i se ia o declarație anterior efectuării acestei expertize psihiatrice de specialitatea, expertiză încuviințată de parchet din oficiu. Dacă actele ar exista, evident că au o însemnătate juridică pentru a se constata dacă avea sau nu discernământ la momentul faptelor. Nu cred (n.r. că înțelege ce a făcut). Opinia mea a fost împărtășită. Nici în 13 când a fost adusă la Poliția Capitalei nu se putea discuta cu ea, pe românește bătea câmpii. La Parchet, a spus din propria inițiativă în data de 15: `îmi pare rău, prefer să mor în acest moment`. A avut succinte episoade de a-și da seama, temporar, apoi a revenit iar la discuțiile despre frate, că i-ar fi tutore. Atât a spus: `am fost internată în Spania, am acte medicale cu privire la boala mea`. Era clar că aceste afirmații au legătură cu starea ei psihică.” 

[citeste si]

Avocata a mai precizat că nu a reușit să ia legătura cu familia Magdalenei Șerban. 

”În data de 13 i-au fost arătate imaginile de pe camerele de supraveghere de la metrou. A avut o reacție de țipăt, urlete, a spus că imaginile sunt fabricate, a mers pe negație” a afirmat avocata, care a adăugat că ”a avut o reacție nefirească, a recunoscut că e persoana din imagine, dar a afirmat că sunt trucate”. 

”Nu am constatat să fie existat vreun mesaj în palmă” a precizat aceasta. 

Avocata a mai precizat că Magdalena Șerban a vizualizat imaginile tentativei de crimă și imaginile crimei. Nu a plâns, ci ”a avut o reacție de țipete, urlete, de neliniște. Ar fi vrut să se ridice de pe scaun și să plece”.

În ceea ce o privește pe Alina Ciucu, tânăra ucisă la Dristor I, avocata a afirmat: ”Am întrebat-o dacă o cunoaște, a răspuns `un pic` și atât. Nu am continuat dialogul, pentru că a refuzat”.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel