Crimă Mediaș. Recidiviștii suspecți, contestație arest. Decizia Curții de Apel

Crimă Mediaș
Crimă Mediaș

Curtea de Apel (CA) Alba Iulia va judeca luni, 21 ianuarie, contestaţia la arestul preventiv formulată de către cei trei recidivişti suspecţi că au omorât un tânăr, la sfârşitul săptămânii trecute, în faţa unui club din municipiul Mediaş.

Purtătorul de cuvânt al instanţei, Cosmin Muntean, a precizat că dosarul a ajuns la CA Alba Iulia în cursul zilei de miercuri, iar în urma repartizării aleatorii, s-a stabilit că această cauză se va judeca la începutul săptămânii viitoare.

Tribunalul Sibiu a decis luni arestarea pentru 30 de zile a celor trei suspecţi în cauză, decizie care a fost contestată.

Doi - cercetați penal pentru omor, unul pentru lovire

Doi dintre presupuşii autori ai crimei de la Mediaş sunt cercetaţi penal pentru omor şi al treilea, pentru lovire. Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalului Sibiu, doi dintre presupuşii criminali au fost eliberaţi în baza recursului compensatoriu. Unul a fost eliberat condiţionat în 25 mai 2018, iar celălalt în 13 iunie 2017.

"În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit că în noaptea de 12/13.01.2019, în jurul orei 0,40, numiţii R.M. (în vârstă de 30 de ani, născut în municipiul Blaj, judeţul Alba, recidivist, eliberat la data de 25.05.2018, cu un rest de executat de 777 zile), O.O.I. (în vârstă de 38 de ani, născut în municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, cu antecedente penale), A.P. (în vârstă de 34 de ani, născut în municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, recidivist, eliberat la data de 13.06.2017 cu un rest 423 zile) şi alţii s-au deplasat în clubul Serabeva din Mediaş. În jurul orei 1,05, un grup format din 10 persoane de sex masculin pătrunde în club şi se îndreaptă direct către masa ocupată de cei de mai sus, din acest grup făcând parte victima F.M.A. (în vârstă de 25 ani, născut în municipiul Mediaş, judeţul Sibiu). Imediat, între cele două grupuri are loc o altercaţie în cadrul căreia este lovit martorul C.I., precum şi R.M. Văzând că R.M. se îndreaptă către ei cu un cuţit, membrii grupului din care făcea parte şi victima părăsesc clubul şi o iau la fugă către poarta imobilului aflată la aproximativ 20-30 de metri depărtare de club, aceştia fiind urmaţi imediat de către R.M., O.O.I., A.P., precum şi de celelalte persoane", a afirmat prim-procurorul Ion Veştemean.

Potrivit acestuia, victima a alunecat pe zăpadă, după care a fost lovită cu picioarele şi cu un cuţit de către agresori. Tânărul a decedat din cauza hemoragiei puternice, provocate de loviturile de cuţit.

Vezi și: Crimă Mediaş. Suspecții, arestați preventiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel