CRIMĂ LUPENI. Mama și-a înjunghiat fiul și l-a lăsat să sufere până a murit

Crimă Lupeni
Crimă Lupeni

CRIMĂ LUPENI. O infirmieră de la Spitalul Municipal Lupeni și-a ucis fiul în vârstă de 36 de ani, pentru că i-a cerut bani, el neavând loc de muncă. 

CRIMĂ LUPENI. Femeia, infirmieră la Secţia Pediatrie a Spitalului Municipal Lupeni, s-a autodenunțat după 12 ore, când a sunat la 112. Ea are 58 de ani. Ea a fost reținută în noaptea de miercuri spre joi, urmând să fie propusă pentru arestare preventivă. 

Potrivit anchetatorilor, infirmiera și-a ucis fiul care i-a cerut bani miercuri dimineață, înainte să plece la muncă. El ar fi avut un gest de agresiune asupra sa, iar mama lui a scos un cuțit de bucătărie și l-a înjunghiat de două ori. O lovitură i-a intrat prin plămân, iar cealaltă prin plămân și ficat. Apoi a plecat la muncă împreună cu soțul său, care n-ar fi auzit nimic. Seara, i-a mărturisit soțului ce a făcut și a sunat la 112. 

”Nu a murit pe loc”

”Moartea violentă care s-a datorat hemoragiei interne prin plăgi penetrante toraco-abdominale cu lezare pulmonară și hepatică. Are două plăgi. Una i-a intrat prin plămân și alta prin plămân și prin ficat. Nu a murit chiar pe loc, pentru că până s-a exsanguinat, până a făcut hemoragia internă... Nu e chiar pe loc. Hemoragie internă prin plăgi înțepate penetrante”, a declarat medicul Dan Mărculescu, șeful Serviciului de Medicină Legală Deva, conform replicahd.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel