Crimă la Caracal. Victor Ciutacu: 16 ore pentru emiterea unui mandat?

Captură România TV
Captură România TV

În urma incidentului teribil de la Caracal prezentatorul TV Victor Ciutacu reacționează și ridică mai multe semne de întrebare pentru autoritățile române. 

”Nu e nicio problemă de legislație, toți trebuie dați afară... toți, de la cap la coadă, de la poliție până la STS, trecând prin procuratură și instanță de judecată. Să o luăm metodic. STS-ul, dacă a dat, și aproape nu am nicio îndoială, că a dat adresele aiurea, așa cum a făcut-o în ultimele foarte multe cazuri. Experiența lor în domeniu este cunoscută, iar gafele sunt deja celebre, din păcate cu pierderi de vieți omenești. 

Mai apoi, poliția și încercările de a se spăla imaginea poliției mă îngrețoșează. Aș vrea să vă citesc din Constituția României, dacă mai e valabilă. Articolul 27, domiciliul și reședința sunt inviolabile. Nimeni nu poate pătrunde în domiciliu sau reședința unei persoane, fără învoirea acesteia. Alinieatul doi spune: Se poate deroga pentru următoarele situații: executarea unui mandat de arestare sau a unei hotărâri judecătorești. Înlăturarea unei primejdii privind viața, integritatea fizică sau bunurile unei persone. 

Deci am câteva întrebări: unu, mai e valabilă Constituția României? A doua, polițiștii au citit Constituția României în timpul în care au făcut școala? Și mai mult, 16 ore pentru emiterea unui mandat de percheziție? Păi dacă era pe corupție îl dădeau în 30 de minute sau în 6 minute (n.r. mandatuld e arestare). Deci ce căuta poliția în fața curții așteptând să se facă ora 6 dimineața?”, a precizat Victor Ciutacu în direct la România TV. 

Serviciul de Telecomunicații Speciale a dat publicității detalii în ceea ce privește apelurile la 112 în ceea ce privește cazul fetelor dispărute de la Caracal. 

Vezi și: Fete dispărute, ucise la Caracal. STS explică apelurile la 112

Vezi și: Fete dispărute, crime Caracal. Imagini din casa în care au fost găsite rămășițele umane

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel