Crimă la Caracal. Alexandru Cumpănașu: Mâine vom ști. O să depun plângere penală

Alexandru Cumpănașu a făcut noi precizări în direct la România TV în legătură cu tragedia de la Caracal. Acesta susține că nu se va lăsa până când cei vinovați nu vor ajunge după gratii. 

”De două zile mi-am asumat această luptă că toți cei vinovați merită să ajungă la pușcărie nu numai să plece din funcții. Nu mă voi opri până când toți cei vinovați de la șeful STS-ului până la ultimul lucrător, până la ultimul polițist, nu vor plăti cu pușcăria. Am reușit să obțin de la președintele Camerei Deputaților acea comisie de anchetă pentru directorul STS și pentru STS pentru că, ce să vezi, ei sunt stat în stat și nu pot fi trași la răspundere decât de Parlament. Am vorbit cu ministrul Justiției care a sesizat Inspecția pentru procurori și pentru judecători pentru a-l cerceta pe judecătorul și pe procurorul de acolo. Înțeleg că secția specială de la Parchetul general va pleca luni pentru a-i ancheta pe magistrații implicați în dosar. Am făcut tot ceea ce am putut pentru că am promis familiei mele și celor care au copii că nu mă voi lăsa până când de la cel mai mare la cel mai mic nu vor intra în pușcărie”, a declarat Alexandru Cumpănașu în direct la România TV. 

Ce se știe despre Alexandra

”Nu știm nimic de Alexandra, sperăm să fie în viață. Încă nu a venit testul ADN. Mâine vom ști dacă acele rămășițe îi aparțin sau nu. Oamenii sunt distruși, oamenii sunt la pământ și în durerea lor încearcă să își găsească răspunsul la tot ceea ce s-a întâmplat”, a mai spus Cumpănașu. 

Cumpănașu: O să depun plângere penală

”Am aflat astăzi lucruri uluitoare. De la ora 11 când a sunat Alexandra, nepata mea, la 112, prima dată, până la ora 18 când procurorul a cerut localizarea acelui telefon ce a făcut procurorul șapte ore? Ce a făcut după ce a obținut acea locație? A mai stat două ore ca să ajungă la judecător? Ce a făcut judecătorul? A mai stat încă două ore. Oamenii ăștia trebuie acuzați de complicitate la crimă. O să depun plângere penală”, a adăugat Alexandru Cumpănașu. 

”A existat o forță de a se opune ordinului procurorului general cei de la Parchetul Olt, cum nu îți imaginezi. Au refuzat ore în șir să dea dosarul către DIICOT, până la patru dimineața. De ce ar fi făcut asta? Tu ești mână în mână cu infractorii din Caracal și știm lucrurile astea”, susține Alexandru Cumpănașu la România TV. 

Alexandru Cumpănaşu a dezvăluit, în direct la România TV, că una dintre fetele dispărute despre care se presupune că au fost ucise la Caracal, Alexandra, este nepoata sa.

Vezi și: Alexandra era nepoata lui Cumpănașu. A izbucnit în direct: SUNT CRETINI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel