Crimă în Făget, Timiș. Suspectul e căutat de poliţie. Update

Un tânăr a înjunghiat mortal, miercuri dimineața, un bărbat în orașul Făget, iar pe soția acestuia a rănit-o grav. Acesta a fugit și a rănit un alt bărbat într-un sat din apropiere, fiind căutat de polițiștii din Timiș la ora transmiterii acestei știri.

Update: Bărbatul care miercuri dimineața a înjunghiat mortal un bărbat în parcul din Făget, județul Timiș, iar pe soție a rănit-o grav, femeia fiind în comă, a înjunghiat alte două persoane în satul Temerești, iar pe alta a lovit-o cu o mașină pe care a furat-o. Bărbatul nu a fost încă prins.

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Timiș, în total, individul de 33 de ani a înjunghiat patru persoane, miercuria dimineața. Este vorba de cei doi soți din parcul din Făget, unde bărbatul a fost declarat mort, iar femeia se afla în stare gravă, plus alte două persoane din localitatea Temerești, de unde a furat o mașină după incidentul din Făget. Cu mașina furată, a lovit o altă persoană, aceasta fiind a cincea victimă a individului care încă nu a fost prins, transmite Mediafax.

Ştirea iniţială: Potrivit unor surse judiciare, incidentul a avut loc, miercuri dimineața, în parcul din orașul Făget, județul Timiș. Un bărbat și o femeie, soț și soție, au venit în parc cu bicicletele pentru a face mișcare. La un moment dat, un tânăr a scos un cuțit, pe bărbat l-a înjunghiat mortal, iar pe femeie a rănit-o grav, spun anchetatorii.

Individul a furat una dintre biciclete, cu care a mers într-un sat din apropiere, unde a lovit un bărbat, iar apoi i-a furat mașina. La ora transmiterii acestei știri, criminalul este căutat de polițiștii din județul Timiș, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel