CRIMĂ într-un hotel din Vatra Dornei. Şi-a înjunghiat mama. Motivul e incredibil

Deces
Deces

Un caz șocant a avut loc într-o cameră de hotel din Vatra Dornei. Un bărbat și-a înjunghiat mortal mama, deoarece nu i-a permis să fumeze în camera de hotel în care erau cazați, potrivit obiectivdesuceava.ro.

Pe 15 august, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost anunțată prin 112 de către recepționera unui hotel din municipiul Vatra Dornei despre faptul că o femeie a fost înjunghiată.

Din verificările făcute de anchetatori, a reieșit că, în ziua de 11 august, soții Constantin P., în vârstă de 62 de ani și Gabriela P., de 63 de ani, din Galați, s-au cazat în camera 206 a unui hotel din Vatra Dornei, iar ceilalți membri ai familiei, respectiv fiul, fiica și ginerele, la o pensiune situată pe raza satului Chiril din comuna Crucea.

În cursul zilei de 15 august, în jurul orei 10.00, fiul a mers în Vatra Dornei, la hotel, unde s-a întâlnit cu părinții săi, iar ulterior au stabilit ca acesta să rămână în aceeași cameră de hotel, fără acordul conducerii unității hoteliere, conform sursei citate.

În jurul orei 20.30, Constantin P. a mers în parcarea hotelului pentru a-și parca mașina într-un alt loc decât cel inițial. În timp ce acesta a lipsit, aproximativ 20 de minute, în camera 206 au rămas Gabriela și fiul ei. Ulterior, tatăl i-a cerut recepționerei să sune la 112, deoarece fiul lui a înjunghiat-o pe mama sa.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță din cadrul SAJ Suceava, care a constatat decesul femeii.

Un echipaj de poliție l-a preluat pe băiat și l-a dus la sediul Poliției Vatra Dornei pentru a-l audia.

Din primele verificări făcute de polițiști, a reieșit că acesta suferă de afecțiuni psihice, cu diagnosticul de schizofrenie paranoidă, fiind încadrat în gradul de handicap accentuat, iar în ultima perioadă a fost internat în mai multe ocazii pentru tratament de specialitate. Din declarația acestuia, reiese că și-a înjunghiat mama în zona gâtului, deoarece i-a interzis să fumeze în camera de hotel.

Având în vedere faptul că din primele cercetări făcute în acest caz a reieșit că suferă de afecțiuni psihice grave, iar pe parcursul cercetărilor starea sa de sănătate s-a deteriorat, acesta manifestându-se violent, s-a dispus internarea suspectului în cadrul Secției de Neuropsihiatrie Burdujeni a Spitalului Județean Suceava, pentru a-i fi acordat tratament de specialitate.

[citeste si]



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel