Crimă în Piaţa Constituţiei. Încă o persoană a fost reţinută

Foto  Facebook Cristian Mateescu
Foto Facebook Cristian Mateescu

Încă o persoană a fost reținută în cazul omorului din Piața Constituției. Anunțul a fost făcut de Poliția Capitalei. 

Poliţiştii au reţinut, joi, încă o persoană în cazul omorului din noaptea de 29 septembrie care a avut loc în zona Pieţei Constituţiei din Capitală, scrie Agerpres. 

"În cazul de omor din noaptea de 29 septembrie s-a dispus cea de-a şaptea reţinere faţă de o persoană, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor", informează Poliţia Capitalei.

Pe 5 octombrie, şase persoane reţinute în cazul de omor din zona Pieţei Constituţiei au fost arestate preventiv în urma unei decizii a Tribunalului Bucureşti.

Percheziții de amploare 


Un număr de 21 de percheziţii domiciliare au avut loc, la finalul săptămânii trecute, în Bucureşti pentru depistarea bărbatului care este suspectat de uciderea unei persoane în Piaţa Constituţiei.

Pe 29 septembrie, în jurul orei 22,30, prin apel la 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane în Piaţa Constituţiei.

În urma conflictului, un bărbat a fost rănit şi, în pofida ajutorului medical de urgenţă, s-a constatat decesul. Un alt bărbat rănit a suferit un traumatism la nivelul capului şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind condus la audieri.

În perimetrul cercetat a fost găsit şi ridicat un tub cartuş, cel mai posibil cu gaz, un încărcător gol, posibil pentru acelaşi tip de pistol cu gaze, şi obiecte contondente, au precizat poliţiştii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel